Hypnotherapie
Psychotherapie
Psychosociale begeleiding

Wie ben ik?

Ik heb mij van jongs af aan verdiept in de psyche van de mens. De studie hypnotherapie aan de Academie Hypnos in Bussum is daarvan het logische gevolg.† De vierjarige HBO opleiding heb ik met bijzondere interesse gevolgd en met mijn diploma hypnotherapeut afgesloten. Het diploma is erkend door de FONG (de Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen). Deze overkoepelende organisatie staat in nauw contact met de overheid.

 

Ik ben tevens opgeleid op het gebied van EFT, EMDR, de behandeling van migraine (Migrainetherapeut), NLP, Sociaal Panorama en Prikkelbaar Darmsyndroom (PDS) . Uiteraard volg ik middels bijscholing en intervisie nauwlettend de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

 

Tevens heb ik mijn opleiding voor Master Hypnotist afgerond en ben ook gecertificeerd voor de Jeffrey Stephens methode en gecertificeerd hypnotist. C.Ht.

 

Ik ben erkend als registertherapeut door de NBVH (de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten). Deze vereniging geeft en controleert de voorschriften waaraan therapeut en praktijk zich dienen te houden en biedt tucht- en klachtrecht.

Tevens sta ik geregistreerd bij de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) als Registertherapeut BCZ en ben onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Hierdoor sta ik ook in de zorggids vermeld.

Hypnotherapie

Psychotherapie

Psychosociale begeleiding

Wie ben ik ?

 

Ik ben Sandra Leliveld geboren in 1971. Hypnotherapeut, Master Hypnotist, psychosociaal begeleider en psychosomatisch coach.

Mijn cliŽnten ontvang, begeleid en behandel ik in mijn praktijkruimte aan de Hoofdweg 111 in Loenen (Apeldoorn), een mooie, rustige, groene en bosrijke omgeving.

Ik ben 22 jaar geleden begonnen in commerciŽle functies en de laatste jaren ben ik werkzaam geweest als senior accountmanager.