Even voorstellen

“Werken met mensen vind ik dankbaar werk en mooi om te doen. Bij hypnotherapie of EMDR is elke sessie weer anders. De mogelijkheden en de kracht van ons onderbewustzijn is groot en ik geloof in het zelf-helend vermogen.”

 

Sandra Leliveld

Ik ben Sandra Leliveld, geboren in 1971. Hypnotherapeut, Master Hypnotist, psychosociaal begeleider en psychosomatisch coach. Mijn cliënten ontvang, begeleid en behandel ik in mijn praktijkruimte aan de Hoofdweg 111 in Loenen (Apeldoorn), een mooie, rustige, groene en bosrijke omgeving. 

Ik ben begonnen in commerciële functies zoals inkoop,  projectmanager en werkzaam geweest als senior accountmanager.

Van jongs af aan heb ik mij verdiept in de psyche van de mens. De studie hypnotherapie aan de Academie Hypnos in Bussum is daarvan het logische gevolg. De vierjarige HBO opleiding heb ik met bijzondere interesse gevolgd en met mijn diploma hypnotherapeut afgesloten in 2011. Het diploma is erkend door de FONG (de Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen). Deze overkoepelende organisatie staat in nauw contact met de overheid.

Om mijn kennis te verbreden ben ik daarna verder opgeleid op het gebied van EMDR, Brainspotting, diverse trauma behandelmethodes, de behandeling van migraine (Migrainetherapeut), EFT, NLP, Sociaal Panorama en Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), Relatietherapie en Tinnitus. Uiteraard volg ik middels bijscholing en intervisie nauwlettend de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Ook heb ik mijn opleiding voor Master Hypnotist afgerond en ben gecertificeerd voor de Jeffrey Stephens methode en gecertificeerd hypnotist. (C.Ht.)

Ik ben erkend als registertherapeut door de NBVH (de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten). Deze vereniging geeft en controleert de voorschriften waaraan therapeut en praktijk zich dienen te houden en biedt tucht- en klachtrecht.

Tot slot sta ik geregistreerd bij de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) als Registertherapeut BCZ en ben onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Hierdoor sta ik ook in de zorggids vermeld.